Aanmelden klanten | Contacteer ons

Aanmelden

* Gebruikersnaam:
* Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten? Gelieve contact met ons op te nemen.

Over ons

Vastgoed sinds 1976.Bank en verzekeren sinds 1977. Wij zijn werkzaam op 2 verschillende locaties, een kantoor bevindt zich in de Kerkstraat 31 te Landen, het andere adres Albertvest 100 te Tienen.

Slechts weinig banken maken echt tijd voor hun cliënten. Bij Crelan daarentegen staan we garant voor een persoonlijke aanpak. Wij trachten onze producten en diensten zo optimaal mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften. U kan bij ons terecht voor een volledige bankservice: zichtrekening, spaar- en beleggingsformules, kredieten en nog zo veel meer.

Ook voor uw verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen (Ageas, AXA, DAS, Delta Lloyd, DKV, Ergo Life, Baloise,...). Dit om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen.
U bent steeds welkom bij ons met al uw bancaire vragen of vragen in verband met uw verzekeringen. Wij voorzien graag de nodige tijd voor u en werken hiervoor op afspraak in ons kantoor of bij U thuis.

Juridische gegevens:
FSMA: 13601 A-cB  (BVBA MASP-Tienen)
FSMA: 13611 A-cB  (BVBA SCL-Landen)
FSMA: 12200 A  (BVBA I&W-Landen)
Biv: 205 687  (BVBA I&W-Landen)